Shop online

Pages:

Surprins de puterea Duhului, de Jack Deere

Additional DescriptionMore Details

Ce l-a determinat pe un profesor de la un seminar teologic conservator sa isi reconsidere pozitia fata de lucrarea Duhului Sfant intr-un mod atat de radical incat a trebuit sa paraseasca acel seminar?

In Surprins de Puterea Duhului, Jack Deere ofera o aparare biblica puternica pentru interventia Duhului in vietile credinciosilor. Cartea este presarata si cu cateva cazuri de minuni verificate prin care Jack Deere a fost „surprins” de actualitatea lucrarii Duhului in biserica.
Scrisa intr-un stil popular, cu meticulozitatea unui expert si pasiunea data de experienta personala, aceasta carte exploreaza motivele pentru care unii crestini nu cred in darurile supranaturale, raspunde abuzurilor din lumea carismatica si cheama biserica sa descopere valoarea darurilor in slujirea lui Dumnezeu.
Aflata la cea de-a treia editie, cartea raspunde unor intrebari foarte actuale despre lucrarea Duhului, despre pericolele care pandesc excesele sau despre pasiunea cu care treubuie cautate darurile.

Alte detalii:
Format: A5
Coperta: mata
Nr. pag.: 330
ISBN: (13) 978-973-85497-2-2


28.00 ROLPrice:
Loading Updating cart…

Mai tare ca vrajmașul, de Jim Bolin

Cartea aceasta este de o valoare inestimabilă pentru aceia care doresc să împlinească destinul pe care Dumnezeu îl are pentru viaţa lor. De fapt, nu poţi împlini voia Lui Dumnezeu pentru viaţa ta, dacă nu demaşti şi dacă nu birui întăriturile împotrivitoare.

Jim Bolin a scris această carte ce are puterea de a schimba vieţi, adresându-se tuturor creştinilor care, indiferent de maturitatea lor spirituală, doresc să înfrunte obstacolele, să le denunţe şi să acţioneze pe baza Cuvântului Lui Dumnezeu.

Additional DescriptionMore Details

Cartea aceasta este de o valoare inestimabila pentru cei care doresc sa împlineasca destinul pe care Dumnezeu îl are pentru viata lor. De fapt, nu poti împlini voia lui Dumnezeu pentru viata ta, daca nu demasti si daca nu depasesti întariturile împotrivitoare.

Jim Bolin a scris aceasta carte care are puterea de a schimba vieti, adresându-se tuturor crestinilor, care, indiferent de maturitatea lor spirituala, doresc sa înfrunte obstacolele, si le denunte si sa actioneze pe baza Cuvântului lui Dumnezeu.
Ceea ce este semnificativ la aceasta carte este faptul ca autorul, folosind exemple practice, schiteaza o imagine clara a acestor duhuri, demascând nu doar existenta evidenta a acestora, ci si prezenta lor subtila, ce iese adesea la suprafata sub forma unor obiceiuri nepotrivite, în activitatile noastre zilnice, de rutina. Mai mult, în cartea aceasta vei gasi raspunsuri care-ti pot schimba viata.

Jim Bolin este pastorul fondator al Trinity Chapel, una dintre cele mai mari biserici din organizatia Church of God din SUA. Biserica sa din Powder Springs, GA, se remarca prin motto-ul „Dragoste, acceptare si iertare”, cuvinte traduse în practica prin mii de vieti schimbate de puterea lui Dumnezeu, într-o comunitate plina de pasiune pentru Dumnezeu.

Alte detalii:
Format: A5
Coperta: lucioasa
Nr. pag.: 230
ISBN: (13) 978-973-85497-2-2


12.00 ROLPrice:

This product has sold out.

Lanțurile legalismului, de Neil T. Anderson, Rich Miller, Paul Travis

„Lanturile legalismului” este una dintre cele mai bune carti despre caracteristicile si remediul legalismului pe care le-am citit! Te va provoca sa te gandesti la felul in care influentele legaliste ti-au afectat viata si te va conduce pe drumul spre libertate. Din cand in cand apare cate o carte care merge direct la esenta; aceasta este una dintre ele. M-a facut uneori sa rad, alteori sa ma pocaiesc, iar pe parcursul tuturor paginilor sale m-a facut sa-I multumesc Tatalui meu pentru libertatea pe care ne-o ofera, smulgandu-ne din lanturile unei religii fara viata, care se concentreaza in primul rand asupra performantei. Fa-ti rost de cartea aceasta. Nu vei fi dezamagit!

Neil T. Anderson, presedinte al Freedom in Christ Ministries, un vorbitor si un autor renumit. Cartile sale „Cel care sfarama lanturile robiei” si „Biruinta asupra intunericului” sunt unelte extraordinare in mainile credinciosilor.

Additional DescriptionMore Details

Ce s-a întâmplat cu toata bucuria crestinului?
„Am fost un legalist, un performer spiritual, mânat de imboldul de a munci din greu pentru Dumnezeu. Trebuia sa actionez bine, sa arat bine si sa le stiu pe toate cel mai bine; doar atunci credeam ca totul va fi bine.” (Autor Paul Travis)

Biblia vorbeste mult despre spiritual legalist, cel care poate momi credinciosul sa se îndeparteze de har. Cartea aceasta este o încurajare de a ne întoarce acasa la Tatal, la viata îmbelsugata a umplerii prin Duhul.
Viata crestina nu este si nici nu a fost vreodata un efort omenesc de a asculta poruncile lui Dumnezeu din Scriptura. Aceasta înselaciune, dupa cum vei vedea citind cartea de fata, este o forma de legalism foarte raspândita – un crestinism bazat pe performante, opus adevarului potrivit caruia, despartiti de Cristos, nu putem face „nimic” (Ioan 15:5).

Perspectivele profunde asupra Scripturii pe care le prezinta autorii te vor ajuta sa descoperi:
– robia provocata de legalism, rusinea, vinovatia, mândria, spiritul critic si nevoia de a-i controla pe altii;
– calea sperantei si a eliberarii – cunoasterea identitatii tale în Cristos, o întelegere adevarata a harului;
– viata pe care o poti trai acum în El – comuniunea plina de bucurie cu Dumnezeu, Tatal tau, si cu Isus, Prietenul tau.

Neil Anderson este cunoscut cititorilor români si prin alte titluri, îndeosebi prin Cel care sfarâma lanturile robiei si Biruinta asupra întunericului.

Alte detalii:
Format: A5
Coperta: mata
Nr. pag.: 304
ISBN: 978-973-85497-7-7


25.00 ROLPrice:
Loading Updating cart…

Glas profetic, de John Bevere

STOC EPUIZAT !!!

Dumnezeu restaureaza lucrarea profetica in aceste zile. Slujba aceasta, pe care multi au cautat sa o limiteze doar la prezicerea viitorului, are un rol important atunci cand Dumnezeu vrea sa initieze o lucrare de trezire in poporul Sau. Satui de lucrari superficiale, cei cu adevarat flamanzi dupa Dumnezeu se vor bucura de chemarea glasului profetic.

Care este rasplata unui profet?

In Matei 10:41 suntem invatati: „Cine primeste un proroc, in numele unui proroc, va primi rasplata unui proroc.” E vorba de succesul financiar? Profetii biblici nu par a se bucura de un mare succes financiar. Atunci sa fie vorba de o cinste, de o pozitie? Profetii nu s-au bucurat nici de acestea. Ce este, deci, aceasta rasplata? Profetii aud, vad si vorbesc cu acuratete ceea ce Dumnezeu le transmite.

Adevarata lucrare profetica produce in tine dorinta de a-L cunoaste pe Dumnezeu. Aceasta te ajuta sa-L vezi pe Isus asa cum este El. Multimile de oameni flamanzi au putut sa-L vada pe Isus ca Fiu al lui Dumnezeu numai dupa ce un profet ca loan i-a chemat la pocainta. La fel si azi, trebuie sa fim gata de a auzi ceea ce Duhul spune Bisericii: „Eu mustru si pedepsesc pe toti aceia pe care-i iubesc. Fii plin de ravna dar, si pocaieste-te!” (Apocalipsa 3:19).

Cateva subiecte abordate:
· Convertirea autentica vs. imitate
· Mesajul profetiei biblice
· Recunoasterea profetilor falsi
· Ungerea lui Ilie
· Idolatria in America
· Dezvaluirea inselaciunii

John Bevere este autorul unor carti de rasunet si un renumit conferentiar. In anul 1990, impreuna cu sotia lui, Lisa, a fondat organizatia Messenger International. Lucrarea s-a extins la cote Internationale si functioneaza pe domenii multiple, incluzand programul saptamanal de televiziune, The Messenger, difuzat in 214 tari. John este autorul multor carti, dintre care The Bait of Satan si The Fear of the Lord. Locuieste in Colorado cu sotia si cu cei patru fii.

Cea mai importanta problema in viata unui om este problema mantuirii. Fara ea nu poti ajunge in cer, iar fara pocainta nu poti fi mantuit. „Glas profetic pentru Biserica zilelor noastre” este o carte extraordinara, ce trateaza subiectul pocaintei.

Indemn pe toti cei care vor citi acesta carte sa caute curatirea inimii si a sufletului, prin pocainta. Nu mai putem trai dupa standardele lumii. Dumnezeu ne-a chemat la o viata sfanta. Numai prin pocainta putem ajunge la acea curatire ce ne da neprihanirea in fata Tatalui, pentru a avea viata vesnica.

Indemn cu tarie atat pe conducatori cat si pe vorbitori sa inceapa sa vorbeasca cu dragoste si autoritate. Incetati sa mai dati invataturi ce gadila urechile si incepeti sa conduceti biserica spre pocainta, ca sa fim gasiti fara pata, fara vina si fara zbarcitura la venirea Domnului nostru, Isus Hristos.

In timp ce citesti aceasta carte, gandeste-te la relatia ta personala cu Dumnezeu. Da-i voie sa-ti vorbeasca. Nu te uita la cel de langa tine, ca sa-l judeci; Dumnezeu vrea sa-ti vorbeasca tie personal.

Dumnezeu cauta sa ridice barbati care sa actioneze si sa vorbeasca potrivit nevoilor bisericii, pentru ca aceasta sa propaseasca. John Bevere este un astfel de barbat. II cunosc de zece ani si pot spune ca are o inima curata, tarie de caracter si o relatie stabila cu Dumnezeu.

– Dr. Norvel Hayes | Autor / Invatator, Norvel Hayes Ministries Cleveland, Tennessee, USA

Additional DescriptionMore Details

Glas profetic arata modul in care Dumnezeu restaureaza lucrarea profetica in zilele de pe urma pentru a pregati biserica Sa pentru lucrarile deosebite ale sfarsitului.

John Bevere este autorul unor carti de rasunet si un renumit conferentiar. In anul 1990, impreuna cu sotia lui, Lisa, a fondat organizatia Messenger International. Lucrarea s-a extins la cote internationale si functioneaza pe domenii multiple, incluzand programul saptamanal de televiziune, The Messenger, difuzat in 214 tari.
John este autorul mai multe carti, printre care si bestsellerele The Bait of Satan si The Fear of the Lord.

Alte detalii:
Format: A5
Coperta: lucioasa
Nr. pag.: 124
ISBN: 978-973-85497-6-0


10.00 ROLPrice:

This product has sold out.

În slujba Celui Preaînalt, de Warren Wiersbe

Fie că eşti un voluntar sau un lucrător creştin consacrat, mi-aş dori să putem şedea alături şi să discutăm pe îndelete despre lucrarea ta. Evident că aşa ceva nu se poate, astfel că nu-mi rămâne altceva de făcut decât să încerc să îţi împărtăşesc gândurile mele prin intermediul acestei cărţi. Poate că abia ai intrat în lucrare sau poate că eşti un veteran cu „cicatrice” de pe câmpul de luptă. În orice caz, sunt convins că ceea ce îţi voi spune te va încuraja în cea mai măreaţă lucrare din lume – slujirea Domnului Isus Hristos.

Slujirea lui Dumnezeu este ceva minunat, dacă înţelegem ceea ce este aceasta şi cum lucrează Dumnezeu prin noi. A fi în slujba lui Isus Hristos poate fi o experienţă înălţătoare şi încântătoare, precum un zbor cu planorul sau poate fi o activitate plictisitoare şi o povară, de parcă ai încerca să rostogoleşti o piatră la deal, precum Sisif din mitul grecesc. Nu contează cât de dificilă este lucrarea sau de câte ori ne vine să renunţăm, dacă vom sluji în modul în care ne învaţă Dumnezeu în Cuvântul Său, vom continua să înaintăm şi să creştem.

Additional DescriptionMore Details

Warren Wiersbe a scris mai mult de o suta de carti, dar aceasta iese in evidenta intr-un mod unic. Cu un stil cald, intr-un dialog sincer si deschis, Warren Wiersbie explica pentru generatia contemporana de lucratori ce inseamna sa slujim unui Dumnezeu viu si sfant.

Intr-o vreme in care slujirea este usor de confundat cu cariera, politici bisericesti sau avantaje personale, cartea aceasta ofera cititorului o chemare solemna la slujire duhovniceasca. Sub forma a treizeci de „conversatii”, autorul prezinta cu simplitate si profunzime principiile de baza ale slujirii altora in numele Celui Preainalt.

Nimeni nu va citi aceasta carte cu inima deschisa si intr-o atitudine de rugaciune fara a fi schimbat. Intr-o vreme in care slujirea crestina este atacata in atat de multe feluri, Dumnezeu a oferit un izvor minunat de intelepciune tuturor acelora care vor citi si apoi ii vor cere lui Dumnezeu, la tronul harului Sau, sa ii faca adevarati slujitori ai lui Dumnezeu.

Alte detalii:
Format: A5
Coperta: mata
Nr. pag.: 152
ISBN: 978-973-85497-5-3
Stoc epuizat !!


15.00 ROLPrice:

This product has sold out.

Iubirea înlăcrimată, de Cristina Magdalena Francu

Additional DescriptionMore Details

Cristina Francu este absolventa a Facultatii de Filosofie si Jurnalism din Bucuresti, licentiata în stiinte ale Comunicarii.
L-a cunoscut pe Domnul din copilarie, într-o familie numeroasa din Galati.
Slujeste pe Dumnezeu la Templul Penticostal din Galati, fiind implicata în mod deosebit în educarea copiilor din cadrul bisericii.
Primele încercari pe taramul literar le-a publicat în revista bisericii.

Alte detalii:
Format: A5
Coperta: lucioasa
Nr. pag.: 134


10.00 ROLPrice:
Loading Updating cart…

Chemarea Stăpânului, de Atena D’Souza

Cele patru marturii relatate in paginile acestei carti consemneaza calatoria spirituala a doua familii nascute si crescute in credinta musulmana; protagonistii istorisirilor au fost niste musulmani obisnuiti, credinciosi, care duceau o viata simpla, lipsita de complicatii, pana cand au fost abordati de Omul pe care-L considerau a fi doar unul dintre profeti. In materialul de fata, ei isi impartasesc experientele extraordinare cu o sinceritate cuceritoare, avand ca singura dorinta aceea ca toata slava si cinstea sa fie aduse lui Dumnezeu.

Pe masura ce veti citi cartea aceasta, veti fi uimiti si coplesiti de harul si de bunatatea lui Dumnezeu, care i-a chemat si i-a atras de la Sine, mai intai pentru a-i ierta de pacate si a le darui siguranta vietii vesnice, iar apoi pentru a-i trimite in lume sa raspandeasca mesajul Lui glorios, datator de speranta, de iubire si de mantuire.

 

ATENA D’SOUZA este o sotie casnica, fauritoare “cu norma intreaga” a caminului ei, un ajutor potrivit pentru sotul ei in lucrarea de crestere a celor patru copii ai lor in frica de Domnul. Singura ei pasiune este aceea de a inalta maretia lui Dumnezeu, fie prin inchinare, fie prin cuvinte. Prin intermediul cartii de fata o face in ambele moduri, intrucat aceasta reprezinta actul ei spiritual de inchianre, sub forma cuvantului tiparit.

Additional DescriptionMore Details

Cele patru marturii relatate în paginile acestei carti consemneaza calatoria spirituala a doua familii nascute si crescute în credinta musulmana; protagonistii istorisirilor au fost niste musulmani obisnuiti, credinciosi, care duceau o viata simpla, lipsita de complicatii, pâna când au fost abordati de Omul pe care-L considerau a fi doar unul dintre profeti. În materialul de fata, ei îsi împartasesc experientele extraordinare cu o sinceritate, transparenta si umilinta, având ca singura dorinta aceea ca toata slava si cinstea sa fie aduse lui Dumnezeu.


10.00 ROLPrice:
Loading Updating cart…

Trezirea leoaicei, de Lisa Bevere

Descoperă că înseamnă:

  • Să fii o reprezentare splendidă a tăriei
  • Să îi protejezi cu îndârjire pe cei tineri
  • Să vorbești în dreptul celor reduși la tăcere
  • Să trăiești la lumină și să vânezi la întuneric
  • Să îți înalți glasul cu putere pentru a schimba totul în jur

25.00 ROLPrice:
Loading Updating cart…

Victorie în pustie, de John Bevere

„Doamne, unde esti?”
Este acesta strigatul inimii tale? Simti ca starea ta spirituala stagneaza sau chiar este in regres? Te intrebi daca nu cumva te-ai pierdut de Dumnezeu sau nu mai esti pe placul Sau? S-ar putea ca nu acesta sa fie adevarul… ci ai ajuns in pustie. Nu interpreta gresit rostul pustiei. Nu esti respins de Dumnezeu, ci, dimpotriva, ai intrat intr-un timp de pregatire. Pe acest drum au mers patriarhii si profetii… netezind drumul pentru o lucrare noua si proaspata a lui Dumnezeu. Dumnezeu doreste sa ai „Victorie in pustie”.

 

John Bevere iti raspunde la cateva intrebari fundamentale:
Cum curateste Dumnezeu?
Este necesara pustia?
Pe ce se concentreaza o adevarata lucrare profetica?
Cum se formeaza un om al lui Dumnezeu?
Ce esti sau incotro te indrepti?
Cum poti ramane statornic in vremea secetei?

Additional DescriptionMore Details

Fiecare are parte la un moment dat de o vreme a pustiului. Dar nu toti ies de acolo biruitori. Cartea aceasta poate fi o mare mângaiere si un mijloc de binecuvântare pentru cei care cunosc lupta pustiei.

Alte detalii:
Format: A5
Coperta: lucioasa
Nr. pag.: 184
ISBN: 978-973-85497-4-6


20.00 ROLPrice:
Loading Updating cart…

Cu capul pe umeri, de James DOBSON

Cartea pe care urmeaza sa o cititi abordeaza una dintre emotiile omenesti cele mai puternice si mai gresit intelese: dragostea romantica. Subiectul emotiilor umane imi aminteste de o istorisire relatata de mama mea, despre liceul pe care l-a urmat in anii 1930. Acesta se afla intr-un orasel din Oklahoma, care avusese in ultimii ani o serie de echipe de fotbal lamentabile: nu izbutisera sa câstige nici macar un meci de ani buni de zile. Dupa cum e lesne de inteles, elevii si parintii erau descurajati in urma ciomagelii de care aveau parte in fiecare seara de vineri. Trebuie sa fi fost o experienta groaznica.

Dr. James Dobson este fondatorul si presedintele Family Talk, organizatie nonprofit care sustine programul sau radiofonic, Family Talk with Dr. James Dobson. Este autorul a numeroase bestselleruri pe tema protejarii familiei, printre care The New Dare to Discipline; Love for a Lifetime, Life on the Edge, The New Strong-Willed Child, When God Doesn’t Make Sense, Bringing Up Boys, Marriage Under Fire si, de curand, Bringing Up Girls.

 

15.00 ROLPrice:
Loading Updating cart…
Pages: