Intrati in dialog cu noi si cu cititorii


Va invitam sa va exprimati opinia cu privire la cartile EDITURII SUCCEED PUBLISHING pe care le-ati citit. In felul acesta si alti cititori vor fi incurajati de opiniile dumneavoastra.

11 Responses to “Intrati in dialog cu noi si cu cititorii”

 1. RobertPop spune:

  Ma bucur ca exista o astfel de editura, care sa publice carti cu valoare contemporana sanatoasa. Carti care sa deschida mintile spre adevarurile lui Dumnezeu, nu in modul ineficient al autorilor ramasi in urma, ci printr-un limbaj contemporan, abordand subiecte contemporane, ca de exemplu T.D. Jakes pe care il ascult de foarte mult timp prin predicile lui.

 2. lili spune:

  Am citit de curand Momeala Satanei, o carte extraordinara pe care Dumnezeu a folosit-o in viata mea la momentul actual. Am comandat azi toate cartile acestui autor si cred ca voi fi binecuvantata sa le citesc eu cat si alti oameni care vor veni la biblioteca noastra din Hunedoara.
  Dumnezeu sa va ajute sa publicati tot mai multe asemenea carti.

 3. curescu ovidiu spune:

  am citit cartea ” SPUNE NU INTIMIDARII ” si mi-a fost de un real folos. multumesc Domnului si celor care au lucrat pentru ea. Chiar si-a meritat banii.

 4. Angela spune:

  Bine v-am regäsit!
  As dori sä vä intreb dacä se pot pune bannere cu cärtiile sau cu editura d-voasträ pe un blogspot?
  Multumesc!

 5. pastor spune:

  Desigur că se poate. Dacă doriți un anume banner, scrieți-ne pe adresa: pastor@betleem.ro

 6. geri spune:

  lumea are nevoie de crestini care sunt incaltati cu ghetele vestirii evangheliei nu de crestini care au uitat care le e menirea formand cluburi crestine.

  soulsaver.ro

 7. cristi spune:

  Scopul mesajului meu e sa incurajeze cititorii sa creada caci D-zeu poate vorbi prin diverse metode,inclusiv cartile, si echipa in a traduce si edita carti care sa fie cu adevarat o binecuvantare pentru cei care vor intra in contact cu ele.
  Spun aceasta fiindca am terminat recent de citit cartea ” FARA COMPROMIS” si Dumnezeu a intervenit dandu-mi darul pocaintei pentru cateva domenii din viata mea. Sunt asa uimit de bunatatea Tatalui incat nu prea pot sa tac. Un domeniu in care m am regasit ,dar nu la acelasi nivel de implicare, e cel despre care aminteste Keith in acest pasaj : ” Cred ca in biserica zilelor noastre exista o problema des intalnita: prezenta unor tineri ( de regula barbati ), care cred ca Dumnezeu i-a chemat sa spuna celorlalti ce nu este in regula cu lucrarea sau cu viata lor, ori cu amandoua. Problema consta in faptul ca acesti oameni sunt, de obicei, raniti, independenti, vorbareti, incapatanati, greu de modelat si neinduplecati. Stiu despre ce vorbesc, fiindca am fost unul dintre ei!
  Nu se ascund dupa deget, ci spun pe sleau ce au pe inima… nu sunt foarte populari ,insa nu le pasa, fiindca ei cred ca sunt persecutati din pricina neprihanirii. Gasesc nod in papura oriunde si… spun ca „bunatatea” nu li se potriveste, fiindca ar parea artificiala in cazul lor. Ei stiu ca roada Duhului Sfant include si bunatatea ,blandetea, stapanirea de sine si indelunga rabdare,dar spun ca majoritatea oamenilor interpreteaza gresit acele pasaje. In plus, ei gasesc in Biblie mult mai multe referinte la ravna, la judecata si la mania lui Dumnezeu. In adancul inimii lor,cei mai multi isi doresc intr-adevar sa-I fie placuti lui Dumnezeu, dar sunt imuni in fata criticii (fiindca se cred niste profeti respinsi), asa ca nimeni nu-i poate influenta. Daca Dumnezeu nu intervine in viata lor, nu-I poate folosi pe termen lung,fiindca nu se lasa invatati si corectati.
  De-a lungul anilor,atat de multi oameni mi-au spus ca eram un profet,incat am crezut ca trebuia sa fie adevarat.
  Aceasta nu inseamna ca acum nu mai cred ca sunt chemat la o astfel de slujba, insa am ajuns sa inteleg ca fiecare credincios este chemat la ea.
  Eu sunt chemat sa fiu profet. Sunt chemat sa fiu crestin, sa fiu un slujitor al Dumnezeului celui viu. Aceasta este chemarea cea mai inalta la care poate aspira cineva ”
  ( FARA COMPROMIS – Povestea vietii lui KEITH GREEN, autor Melody Green, ed. Succeed Publishing, Medgidia 2010, pag. 368-369 )
  Ma vad pe mine intr-o anumita masura in aceasta situatie dar sunt recunoscator D-lui ca ma iubeste si-mi vrea binele,aratandu mi ca trebuie sa ma pocaiesc de starea asta.

  De la editura d-voastra am mai citit si alte carti si sunt binecuvantat prin ele.

  Proclam asupra echipei binecuvantari duhovnicesti si pamantesti pentru lucrarea in care sunte-ti implicati !

  Binecuvantari!

 8. lavinia spune:

  Impreuna cu sotul meu, citim povestea vietii lui Keith Green si suntem foarte provocati la o revizuire a trairii si a slujirii!
  Vreau doar sa va multumesc pentru traducerea si publicarea acestei carti!
  Multa binecuvantare in tot ce faceti!

 9. pastor spune:

  Mă bucur mult de impactul pe care cartea îl are în via

 10. pastor spune:

  Mă bucur mult de impactul pe care cartea îl are în viața voastră. De fapt ideea traducerii acestei cărți în limba română mi-a venit după ce un prieten american m-a încurajat să o citesc, spunându-mi că o citise de … 8 or! Am citit-o și m-a făcut să văd altfel relația cu Dumnezeu.

 11. Danny Rus's spune:

  Cartea Victorie în Pustie – John Bevere
  Aceastã Carte vorbeste despre adevãrata Pocãintã!!
  Dacã ar fi dupã mine, în toate bisericile ar exista o copie, mãcar!
  Exceptionalã, Adevãratã si Practicã Carte!
  Explicatii si Viziune clarã asupra versetelor pe care, eu nu le-si fi înteles alt fel!

Leave a Reply

Cod de verificare *