În slujba Celui Preaînalt, de Warren Wiersbe

În slujba Celui Preaînalt, de Warren Wiersbe

Fie că eşti un voluntar sau un lucrător creştin consacrat, mi-aş dori să putem şedea alături şi să discutăm pe îndelete despre lucrarea ta. Evident că aşa ceva nu se poate, astfel că nu-mi rămâne altceva de făcut decât să încerc să îţi împărtăşesc gândurile mele prin intermediul acestei cărţi. Poate că abia ai intrat în lucrare sau poate că eşti un veteran cu „cicatrice” de pe câmpul de luptă. În orice caz, sunt convins că ceea ce îţi voi spune te va încuraja în cea mai măreaţă lucrare din lume – slujirea Domnului Isus Hristos.

Slujirea lui Dumnezeu este ceva minunat, dacă înţelegem ceea ce este aceasta şi cum lucrează Dumnezeu prin noi. A fi în slujba lui Isus Hristos poate fi o experienţă înălţătoare şi încântătoare, precum un zbor cu planorul sau poate fi o activitate plictisitoare şi o povară, de parcă ai încerca să rostogoleşti o piatră la deal, precum Sisif din mitul grecesc. Nu contează cât de dificilă este lucrarea sau de câte ori ne vine să renunţăm, dacă vom sluji în modul în care ne învaţă Dumnezeu în Cuvântul Său, vom continua să înaintăm şi să creştem.

Warren Wiersbe a scris mai mult de o suta de carti, dar aceasta iese in evidenta intr-un mod unic. Cu un stil cald, intr-un dialog sincer si deschis, Warren Wiersbie explica pentru generatia contemporana de lucratori ce inseamna sa slujim unui Dumnezeu viu si sfant.

Intr-o vreme in care slujirea este usor de confundat cu cariera, politici bisericesti sau avantaje personale, cartea aceasta ofera cititorului o chemare solemna la slujire duhovniceasca. Sub forma a treizeci de „conversatii”, autorul prezinta cu simplitate si profunzime principiile de baza ale slujirii altora in numele Celui Preainalt.

Nimeni nu va citi aceasta carte cu inima deschisa si intr-o atitudine de rugaciune fara a fi schimbat. Intr-o vreme in care slujirea crestina este atacata in atat de multe feluri, Dumnezeu a oferit un izvor minunat de intelepciune tuturor acelora care vor citi si apoi ii vor cere lui Dumnezeu, la tronul harului Sau, sa ii faca adevarati slujitori ai lui Dumnezeu.

Alte detalii:
Format: A5
Coperta: mata
Nr. pag.: 152
ISBN: 978-973-85497-5-3
Stoc epuizat !!

15.00 ROLPrice:

This product has sold out.