Lanțurile legalismului, de Neil T. Anderson, Rich Miller, Paul Travis

Lanțurile legalismului, de Neil T. Anderson, Rich Miller, Paul Travis

"Lanturile legalismului" este una dintre cele mai bune carti despre caracteristicile si remediul legalismului pe care le-am citit! Te va provoca sa te gandesti la felul in care influentele legaliste ti-au afectat viata si te va conduce pe drumul spre libertate. Din cand in cand apare cate o carte care merge direct la esenta; aceasta este una dintre ele. M-a facut uneori sa rad, alteori sa ma pocaiesc, iar pe parcursul tuturor paginilor sale m-a facut sa-I multumesc Tatalui meu pentru libertatea pe care ne-o ofera, smulgandu-ne din lanturile unei religii fara viata, care se concentreaza in primul rand asupra performantei. Fa-ti rost de cartea aceasta. Nu vei fi dezamagit!

Neil T. Anderson, presedinte al Freedom in Christ Ministries, un vorbitor si un autor renumit. Cartile sale "Cel care sfarama lanturile robiei" si "Biruinta asupra intunericului" sunt unelte extraordinare in mainile credinciosilor.

Ce s-a întâmplat cu toata bucuria crestinului?
„Am fost un legalist, un performer spiritual, mânat de imboldul de a munci din greu pentru Dumnezeu. Trebuia sa actionez bine, sa arat bine si sa le stiu pe toate cel mai bine; doar atunci credeam ca totul va fi bine.” (Autor Paul Travis)

Biblia vorbeste mult despre spiritual legalist, cel care poate momi credinciosul sa se îndeparteze de har. Cartea aceasta este o încurajare de a ne întoarce acasa la Tatal, la viata îmbelsugata a umplerii prin Duhul.
Viata crestina nu este si nici nu a fost vreodata un efort omenesc de a asculta poruncile lui Dumnezeu din Scriptura. Aceasta înselaciune, dupa cum vei vedea citind cartea de fata, este o forma de legalism foarte raspândita – un crestinism bazat pe performante, opus adevarului potrivit caruia, despartiti de Cristos, nu putem face „nimic” (Ioan 15:5).

Perspectivele profunde asupra Scripturii pe care le prezinta autorii te vor ajuta sa descoperi:
- robia provocata de legalism, rusinea, vinovatia, mândria, spiritul critic si nevoia de a-i controla pe altii;
- calea sperantei si a eliberarii – cunoasterea identitatii tale în Cristos, o întelegere adevarata a harului;
- viata pe care o poti trai acum în El – comuniunea plina de bucurie cu Dumnezeu, Tatal tau, si cu Isus, Prietenul tau.

Neil Anderson este cunoscut cititorilor români si prin alte titluri, îndeosebi prin Cel care sfarâma lanturile robiei si Biruinta asupra întunericului.

Alte detalii:
Format: A5
Coperta: mata
Nr. pag.: 304
ISBN: 978-973-85497-7-7

25.00 ROLPrice:
Loading Updating cart...