Mai tare ca vrajmașul, de Jim Bolin

Mai tare ca vrajmașul, de Jim Bolin

Cartea aceasta este de o valoare inestimabilă pentru aceia care doresc să împlinească destinul pe care Dumnezeu îl are pentru viaţa lor. De fapt, nu poţi împlini voia Lui Dumnezeu pentru viaţa ta, dacă nu demaşti şi dacă nu birui întăriturile împotrivitoare.

Jim Bolin a scris această carte ce are puterea de a schimba vieţi, adresându-se tuturor creştinilor care, indiferent de maturitatea lor spirituală, doresc să înfrunte obstacolele, să le denunţe şi să acţioneze pe baza Cuvântului Lui Dumnezeu.

Cartea aceasta este de o valoare inestimabila pentru cei care doresc sa împlineasca destinul pe care Dumnezeu îl are pentru viata lor. De fapt, nu poti împlini voia lui Dumnezeu pentru viata ta, daca nu demasti si daca nu depasesti întariturile împotrivitoare.

Jim Bolin a scris aceasta carte care are puterea de a schimba vieti, adresându-se tuturor crestinilor, care, indiferent de maturitatea lor spirituala, doresc sa înfrunte obstacolele, si le denunte si sa actioneze pe baza Cuvântului lui Dumnezeu.
Ceea ce este semnificativ la aceasta carte este faptul ca autorul, folosind exemple practice, schiteaza o imagine clara a acestor duhuri, demascând nu doar existenta evidenta a acestora, ci si prezenta lor subtila, ce iese adesea la suprafata sub forma unor obiceiuri nepotrivite, în activitatile noastre zilnice, de rutina. Mai mult, în cartea aceasta vei gasi raspunsuri care-ti pot schimba viata.

Jim Bolin este pastorul fondator al Trinity Chapel, una dintre cele mai mari biserici din organizatia Church of God din SUA. Biserica sa din Powder Springs, GA, se remarca prin motto-ul „Dragoste, acceptare si iertare”, cuvinte traduse în practica prin mii de vieti schimbate de puterea lui Dumnezeu, într-o comunitate plina de pasiune pentru Dumnezeu.

Alte detalii:
Format: A5
Coperta: lucioasa
Nr. pag.: 230
ISBN: (13) 978-973-85497-2-2

12.00 ROLPrice:

This product has sold out.