Spune NU intimidării, de John Bevere

Spune NU intimidării, de John Bevere

PASESTE IN AUTORITATEA PE CARE TI-A DAT-O DUMNEZEU; ALTFEL, TI-O VA LUA ALTCINEVA SI O VA FOLOSI IMPOTRIVA TA

Oricine s-a lasat intimidat la un moment dat in viata! ?tii oare de ce s-a intamplat a?a sau cum poti face sa nu ti se mai intample? John Bevere da in vileag amenintari ?i presiuni, frange stransoarea temerii ?i te invata cum sa inflacarezi darurile lui Dumnezeu ?i cum sa instaurezi Imparatia Lui in viata ta.

Infrunta radacinile noduroase ale intimidarii ?i afla de ce iti este greu sa spui „Nu”, de ce te temi de confruntare, de ce te straduie?ti sa eviti conflictul ?i de ce cheltui atata energie cautand sa fii pe placul altora.

JOHN BEVERE este autorul mai multor bestselleruri ?i apreciat vorbitor la diferite conferinte. Impreuna cu sotia lui, Lisa, de asemenea autoare de succes, a infiintat in anul 1990 organizatia Messenger International. Lucrarea aceasta s-a extins la nivel international, incluzand ?i programul lor televizat saptamanal, The Messenger, difuzat in 214 tari. Bevere a scris numeroase carti, printre care ?i The Bait of Satan, The Fear of the Lord ?i Under Cover. Locuie?te in Colorado, impreuna cu Lisa ?i cu cei patru fii ai lor.

20.00 ROLPrice:
Loading Updating cart...